Construcció piscines privades

Construcció piscines privades Osona

Disseny, construcció i reforma de piscines de formigó, de fibra, d'acer, etc. Encara que la nostra especialitat són les piscines de formigó, en les quals utilitzem un mètode únic per a que vostè pugui gaudir de la seva piscina durant anys, sense reparacions ni desperfectes.

Projectem Gunite en un monticle independent fet, única i exclusivament, per a subjectar la piscina, i integrem totes les canonades i cablejats en aquest. Amb aquest sistema, evitem que moviments de terra o pressions deformin la piscina i afectin a les instal·lacions.

Construcció piscines públiques

Construcció piscines públiques Osona

Disposem d'una àmplia experiència en la construcció de piscines de grans dimensions, així com en la reforma de piscines ja existents per a la seva adequació a la normativa vigent.

Realitzem grans projectes per a ajuntaments, hotels, balnearis, càmpings, gimnasos, etc.

El nostre departament tècnic realitza projectes constructius i d'enginyeria hidràulica, tant per al sector públic com a privat.

Tots els projectes que realitzem són totalment personalitzats i dissenyats a mida. No fem una piscina igual que una altra!

Jardineria i paisatgisme

Dissenyem segons el criteri del client, tant si es tenen idees com si es necessiten suggeriments. Creguem jardins sostenibles amb el medi ambient, aprofitem tots els espais, estudiem les condicions de l'entorn: orientació, vistes naturals, desnivells, condicions meteorològiques, etc.
Adaptem tots els projectes segons els criteris, les qualitats i el pressupost disponibles.

Jardineria, paissatgisme i decoració d'exteriors

Sistemes de reg

Realitzem el disseny i la instal·lació de sistemes de reg automàtic, en espais de petits o grans. Amb la incorporació dels sistemes de reg automàtic més adequats aconseguim un ús racional de l'aigua i un estalvi per al client. Un reg més eficaç, redueix el consum ja que pot ajustar-se a les necessitats de cada espècie.

Oferim sistemes de reg, innovadors i eficients, que s'adapten a cada entorn. Desitgem ajudar-li a aconseguir tenir un reg responsable i optimitzat que a més de salvar el medi ambient disminueixen la seva factura d'aigua.

Sistema automàtic reg jard

Gespa artificial

Instal·lem gespa artificial que ofereix les màximes garanties, considerant-se com una solució definitiva per als paviments exteriors. Fabricat a Europa amb materials d'última generació, la base de la gespa artificial està composta de poliuretà, proporcionant una resistència d'arrencada del fil superior a 50n. No s'afebleix en contacte amb la humitat i és un producte 100% reciclable. No necessita manteniment, mai perd el seu aspecte natural, el Sol no ho crema, és totalment compatible amb animals i no es podreix amb la humitat.

Tarimes de fusta

Les tarimes de fusta natural són seleccionades per a que siguin de primera qualitat i sempre compleixen amb la certificació ecològica. Vesteixen la terrassa o el jardí, donant un toc de calidesa i naturalitat.

Les tarimes sintètiques, tenen 20 anys de garantia, són ecològiques i no requereixen manteniment. Gaudeixi de la seva tarima sempre perfecta i a punt per utilitzar. Ja pot posar a la seva terrassa, jardí o piscina, una plataforma de material compost sense preocupar-te pel temps.

Pedra natural i artificial

La instal·lació de pedra natural o artificial per a exteriors és una de les moltes possibilitats per als acabats de jardins, terrasses, patis o piscines. Es pot utilitzar en exclusivitat o en combinació amb fusta amb diferents finalitats: revestiment de parets, indicar els llocs de pas o per delimitar l'accés des del carrer fins a l'aparcament, etc.
Utilitzem i recomanem la pedra comercialitzada per Rocasarts, garantia de qualitat en instal·lacions de pedra natural o artificial, i que, juntament amb una gran relació qualitat preu, fa possible la creació d'espais tan harmoniosos com a funcionals.

Sistemes d'il·luminació

En les èpoques càlides de l'any, l'ús d'un espai exterior és capaç de donar la volta completa al rellotge. Si aquesta ben il·luminat, de nit un jardí sempre gana, ja que el que perdem en colorit i expressió, ho guanyem en insinuació i sofisticació.

Trobem la il·luminació més adequada per a cada pati, terrassa o jardí, ja siguin llums rústiques o modernes, incloent els temporitzadors o sensors necessaris perquè s'encenguin i apaguin automàticament.

ESTADÍSTIQUES

+1.000

PROJECTES ACABATS EN 15 ANYS

+50

PRESSUPOSTOS MENSUALS

+30.000

HORES TREBALLADES AQUEST ANY

+600

RECOMANACIONS DE CLIENTS
Piscines, paissatgisme, gespa artificial, tarimes...
TOP